Контакты

Дорогі користувачі сайту, просимо вибачення за можливі незручності, що виникли у зв'язку з роботами пов'язаними з перекладом сайту.

Всеукраїнський портал металоторгівлі пропонує розмістити рекламу Вашої компанії на сайті www.metportal.com.ua

З будь-яких питань роботи сайту, співробітництва та розміщення реклами звертайтесь:

З питань розміщення реклами

Електронна пошта:

info@metportal.com.ua

reklama@metportal.com.ua

 РЕЄСТРАЦІЯ

Для розміщення реклами вам необхідно прикріпити прайс-лист у зручному для вас форматі (Word, Excel), до формату порталу його приведуть наші досвідчені фахівці.

Розміщення прайс-рядків у розділі «ПРАЙ-ЛИСТИ» здійснюється на наступних умовах:

  • Можливість розміщення навіть найбільшого прайс-листа, причому ціна за рядок копійки. Для компаній із невеликим асортиментом ціна обговорюється індивідуально.
  • Оперативне оновлення інформації у прайс-рядках.
  • Зручний та зрозумілий інтерфейс. Наша система обладнана сучасним пошуком, який допоможе скоротити час користувача, який шукає необхідний товар у конкретному місті.
  • Індивідуальний підхід до кожного клієнта та система знижок для постійних клієнтів.

Пакети пріоритетного розміщення прайс-рядків на сайті:

  • При підключенні до пакету «бізнес партнер» позиції у розділі «ПРАЙС-ЛИСТИ» набувають більшого пріоритету, що приверне увагу потенційних клієнтів у вашому місті.
  • Також на Метпорталі ви можете підключити пакет «Золотий партнер», тоді ваші позиції будуть виділені жирним шрифтом, що дозволить вам бути першими незалежно від міста, під час пошуку ваших рядків у розділі «ПРАЙС-ЛИСТИ».

Банерна реклама – це вид іміджевої реклами, яка є найпопулярнішим та найефективнішим способом залучення відвідувачів на Ваш сайт. Ми пропонуємо Вам розміщення банера на сайті з посиланням на Ваш сайт. Якщо у вас немає сайту, перехід з банера здійснюється на Вашу особисту сторінку, де буде вказана вся необхідна інформація (телефони, координати, логотип, інформація про компанію, оригінальний прайс-лист тощо).

Переваги банерної реклами:

  • Збільшення обсягів продажу товарів чи послуг.
  • Підвищення впізнаваності вашого бренду серед цільової аудиторії. Використання логотипів та корпоративних елементів виконає функцію іміджевої реклами. Будь-яка візуальна інформація привертає увагу, що допоможе виділитися серед конкурентів, які розміщують текстову рекламу.
  • Банер може бути доповнений анімаційними ефектами, що на підсвідомому рівні привертає увагу людини.
  • Зростання відвідувачів Вашого сайту.

Детальну інформацію щодо умов розміщення прайс-листів та банерної реклами дивіться у розділі Умови для металотрейдерів.

 

Адміністрація не несе відповідальності за інформацію, що надається Користувачами, так само як і наслідки в результаті застосування отриманої Користувачем інформації.

Адміністрація жодним чином не перевіряє інформацію, яку надає Користувач, і не несе відповідальності перед будь-якими третіми особами за точність і достовірність такої інформації.